Weerstraat 10, 4001 LD Tiel
0344 – 616 652
info@wereldwinkeltiel.com

Assortiment

Sinterklaas Tony’s Chocolonely repen

Sinterklaas in het land, Tony’s in de hand! Zoveel smaken, zoveel kleuren, wie maak je niet blij met die heerlijke Fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely? Een super cadeau is natuurlijk zo’n chocoladeletter van Tony’s. Maar ook de doosjes met de kleine regenboogrepen of die met de nieuwste smaken zijn een erg lekker cadeau waar je goed mee voor de dag komt! Bovendien krijg je nu zo’n te gek en origineel Tony’s Chocolonely kwartet cadeau bij drie repen. Leuk om te spelen op Sinterklaasavond! Wel in beperkte oplage, dus wees er snel bij als je daar iemand extra mee wil verrassen!

Wereldwinkel Kerstpakket

Met een kerstpakket van de Wereldwinkel geef je iets van betekenis. Natuurlijk verras je de ontvanger met prachtige Fairtrade producten, maar bovendien ontvangt de producent een eerlijk loon waarmee onder andere voor hen een minimale levensstandaard is gewaarborgd. Je kiest zelf de samenstelling van het kerstpakket, het te besteden bedrag en hoe het wordt verpakt. Wij van de Wereldwinkel maken er met veel persoonlijke aandacht een prachtig cadeau van! Kom eens in de winkel kijken naar de duizend mogelijkheden om iemand eens echt goed te verrassen met de feestdagen. 

Feestdagen en Fairtrade cadeautjes

Nu het dan eindelijk een beetje kouder wordt en de kachel weer draait, voelen we dat de feestdagen weer naderen. De kaarsjes op tafel gaan weer aan als vrienden en familie gezellig komen eten of borrelen. We gaan op zoek naar cadeautjes om elkaar blij te maken met Sinterklaas en Kerstmis. Hoe fijn is het dan dat de Wereldwinkel er is! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om het leven mooi te maken: prachtige Serpentijn beelden, unieke handgemaakte lampen, zachte plaids, allerlei figuren gemaakt van stoere schap metal, maar ook van zacht vilt. Sieraden,t Asse, boeddha’s, boeken, dromenvangers, serviezen, kaarsen, kerststallen en kerstversiersels…En dan onze heerlijke voedingsafdeling, waar alles zoveel smaakvoller is. Puur genot! Je merkt het al: het is teveel om op te noemen. Deze koude dagen gloeit het feestelijk in de Wereldwinkel, een echte waardevolle belevenis die je hart verwarmt.

Kerststalletjes

Alleen in de Wereldwinkel vind je zo’n fantastische collectie kerststallen gemaakt ver van hier: Afrika, Azië, Latijns-Amerika. Het zijn tafereeltjes die raken en ontroeren, welk formaat ze ook hebben. Want we hebben ook kerststalletjes die in de palm van je hand passen!

Kalenders van Oxfam Novib

Ook dit jaar doet Oxfam Novib ons weer versteld staan met hun kleurrijke agenda’s, kalenders en kaarten vol schitterende foto’s. De opbrengst besteden ze volledig aan hun strijd tegen armoede. Je bent heel 2019 weer verzekerd van blije dagen door de mooie kwaliteit en de geweldige kinderfoto’s. Kinderen met een lach die regelrecht je hart raken en je doen glimlachen. Het belooft een prachtig 2019 te worden.

Dopper Insulated

Op 30 augustus introduceerde Dopper op het koude strand van Zandvoort een nieuw familielid binnen de Dopper familie; de Dopper Insulated. In deze nieuwe Dopper blijven je drankjes 9 uur warm of 24 uur koud. Ze zijn er in de kleuren grijs en roze, en in twee maten, namelijk 350 ml. En 580 ml. U kunt de Dopper kopen voor €29,50 en €34,50.

 

 

Fairtrade Original Wijn

Wijnaanbieding november en december. Wijn is het ultieme feestdagengeschenk. Goed bij de borrel na pakjesavond, bij het kerstdiners of in het kerstpakket. Nu van €5,99 voor €5,00 per fles. Kom snel naar de Wereldwinkel-Tiel.Nieuwe smaken Tony’s Chocolonely

Een van de grootste uitdagingen voor cacaoboeren is grote droogte. Dit is te voorkomen door het planten van schaduwbomen. Samen met Barbosa en de Wereldwinkels gaat Tony Chocolonely sparen om schaduwbomen te planten bij boeren met de hoogste nood. Iedere boom kost 1 euro. Tony’s gaat 10 cent per verkochte exclusive (de smaken puur meringue/kers, melk popcorn/discodip, wit stracciatella, melk coffeecrunch) apart leggen voor het planten van deze bomen.

De Chocolonely Foundation verdubbelt dit bedrag! Aan het einde hopen we zo’n 5000 bomen te kunnen planten, waarmee we 50 boerengezinnen kunnen helpen hun opbrengsten te verhogen.

In Wereldwinkel Tiel zijn vanaf nu drie nieuwe Tony’s Chocolonely smaken verkrijgbaar, namelijk gekarameliseerde pecan, shortbread karamel en cacaokoekje karamel. De repen kosten €3,20 per stuk.


Bag for Life

Een Bag for Life is een multifunctionele tas gemaakt van afgedankte UNHCR vluchtelingententen uit het Za’atari vluchtelingenkamp in het noorden van Jordanië. Elke tas is uniek omdat elke tas een ander onderdeel van de tent kan bevatten. Daarnaast is elke tas gemaakt door een bijzondere vrouw met een indrukwekkend verhaal. Barbosa Fair Trade heeft gekozen voor tassen waar het UNHCR logo op staat. De tassen zijn zeer praktisch en naast het feit dat ze waterdicht zijn, is het ook mogelijk om de inhoud van je tas veilig te vervoeren door middel van de magnetische sluiting.

De Bag for Life is beschikbaar in de maat M (€16,95) en maat L (€19,95)